Nieuws

Kick off VJC 2019 Senioren 31 maart

Dankzij het zachte weer en het harde werken van onze groundsmen liggen de banen er alweer prachtig bij. We kijken dan ook reikhalzend uit naar de start van de voorjaarscompetitie. Ook dit jaar willen wij jullie uitnodigen voor de kick-off van deze competitie, op zondag 31 maart.

Aansluitend aan de gezellige openingsborrel (vanaf 17:00 uur), verzorgen Biedie en Jan Willem weer een heerlijk Indisch buffet. Voor het buffet dien je je in te schrijven via het inschrijfformulier. De teamcaptain kan aangeven hoeveel teamleden aanwezig zijn.

Tussen 16:00-18:00 uur kunnen de competitieboeken opgehaald worden en de competitiebijdrage (contant!) betaald worden. Daarnaast is dit het perfecte moment om als team samen te komen en alvast een balletje te slaan op de heilige gravelbanen. Voor alle voetbalfans onder ons: de wedstrijd Ajax-PSV is te aanschouwen op het grote scherm in het clubhuis.

 

Zorg dat de inschrijving voor het Indisch buffet uiterlijk 24 maart bij ons binnen is. De teamcaptain is hiervoor verantwoordelijk. Alle leden die niet meedoen met de competitie zijn uiteraard ook welkom om zich individueel of met hun tennisgroepje aan te melden.

Wij hopen jullie allemaal te zien op 31 maart!

De CWT

« Terug

» Nieuws archief