Nieuws

3 nieuwe sponsorcontracten bij OLTC

Afgelopen zondag 31 maart was er niet alleen een feestje te vieren voor de opening van het nieuwe seizoen, maar mochten we ook proosten op 3 nieuwe sponsorcontracten bij OLTC.

Proper Makelaardij is al een aantal jaar trouwe sponsor van OLTC, onder andere als hoofdsponsor van het Proper Open OLTC Toernooi in september. Verheugd zijn wij dat we een mooi nieuw sponsorcontract hebben afgesloten met Mariska de Roode en Wim Kronenburg als hoofsponsor van OLTC. De uitingen zullen u vast niet ontgaan zijn; een mooie vlag, de leuke Proper-tuktuk en heel recent nog de Proper-bidons. Meer weten over Proper Makelaardij? Bezoek hun website

 

 

I’M Tennis is al jaren actief bij ons op de club en ook al geruime tijd sponsor van OLTC. Zij verzorgen met veel aandacht en liefde voor de sport de lessen op OLTC. We zijn dan ook verheugd dat I’M Tennis het sponsorschap heeft verlengd en uitgebreid. De sponsoractiviteiten liggen met name op het gebied van de activiteiten rondom de OLTC jeugd. Kijk voor meer informatie over I’M tennis op hun website.

 

 

 

Solar Energy Group uit Leiden verwelkomen wij graag als nieuwe sponsor van OLTC. Duurzaamheid is een van de doelstellingen van de club. Solar heeft op het dak van het clubhuis 111 zonnepanelen geplaatst. Meer informatie over zonnepanelen vindt u op hun website

Een vereniging kan niet zonder sponsoren. Via deze weg: dank aan alle sponsoren die ieder op hun eigen wijze invulling geven aan het ondersteunen van de club.

Wilt u OLTC ook steunen? Neem contact op met Dick de Groot of Hester Baljet via spoco@oltc.nl om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

« Terug

» Nieuws archief