Nieuws

Last but not least: dames 1

Dames1 gaat dit jaar haar debuut maken in de Hoofdklasse. Dit is een supermooie uitdaging voor dit vriendinnen team. De eerste zondag mogen de dames meteen Groningen onveilig maken….

Vlnr: Marina, Annemiek, Laura, Imke, Tess en Beau

 

Imke, zij is overgekomen van mix1 en lijkt de broodnodige versterking voor het team te zijn. Im kan zowel supergoed de single spelen als wel de dubbel domineren.Een betere servicebeweging en volley dan die van Im zal je bij OLTC niet snel tegen komen. Super leuk om naar haar te kijken want een saaie rally zit er bij haar niet in.

 

Beau, trainster bij OLTC en captain van D1. Deze lefty is ook van alle markten thuis, kan zowel goed single en dubbelen. Gezegend met een zeer gevaarlijke service en dropshot weet ze menig vijand dol te draaien. Fysiek zeer sterk[I’m fit] zal ze menig pot er weten uit te slepen. Ze rekent erop dat alle leerlingen haar komen steunen bij de thuiswedstrijden!

 

Laura, echt een kind vd club. Alhoewel natuurlijk allang geen kind meer maar tegenwoordig student van een zeer moeilijke studie in Leiden. Geniet daar met volle teugen van het leven maar weet nog genoeg tijd vrij te maken om D1 bij te staan in de strijd. Lau is fysiek supersterk en heeft vooral een big fh.

In de dubbel voelt ze zich het lekkerst maar kan zeker ook goed single spelen.

 

Annemiek, deze hartsvriendin van Beau en Marina brengt een hoop humor met zich mee. Door de week een serieuze advocate maar op de baan een echte vechtjas. In het bezit van erg losse slagen waar ze verrassend mee uit de hoek kan komen. Kan zowel zeer goed de single spelen als dubbelen, zeer steady bij beide onderdelen en zal menig punt voor het team binnenhalen.

 

Tess is voor velen een zeer aparte speelster. Als je vluchtig naar haar wedstrijden kijkt denk je eigenlijk altijd dat ze achter staat. Komt ze van de baan blijkt ze toch 9 vd 10 wedstrijden te hebben gewonnen. Tess blijft in de single net zolang in de rally tot de tegenstandster eigenlijk geen zin meer heeft in het punt….Zeer knappe tactiek waar je mentaal erg sterk voor moet zijn. Tijdens het dubbelen laat ze ook nog zien super handig te zijn.

 

Marina, al jarenlang een vaste kracht in allerlei mix en damesteams. Net als Annemiek een serieuze advocate die in het weekend vol voor de winst gaat.

Heeft zich de laatste paar jaar vooral in het dubbelen gespecialiseerd. Moet het vooral van haar vecht en werklust en slimme ballen hebben. Zal menig teamlid in hun single er van de bank er doorheen slepen, super teamlid.

« Terug

» Nieuws archief