Nieuws

Inschrijving geopend voor 50(+) toernooi op zondagmiddag 7 juli

Het traditionele OLTC 50(+) toernooi wordt gespeeld op zondag 7 juli vanaf 14.00 uur. Wij stellen deze altijd weer leuke zondagmiddag open voor alle leden die in dit kalenderjaar de 50-jarige leeftijd bereiken of al even hebben bereikt. Via dit formulier kunt u zich aanmelden.

Zoals gebruikelijk worden er deze zondagmiddag drie Mix Dubbel partijtjes gespeeld. Wij zullen proberen de leeftijden van de deelnemers zoveel als mogelijk op elkaar af te stemmen zodat leeftijdsgenoten de strijd met elkaar kunnen aanbinden. Na 40 minuten wordt er zowel van partner als van tegenstander gewisseld. Een uiterst gezellige, plezierige zondagmiddag derhalve.

Wij hopen dat iedereen na afloop blijft eten. Ook supporters kunnen aanschuiven. Biedie en Jan-Willem zorgen ditmaal voor een overheerlijke Lakervelder steak of zalmfilet die vergezeld zullen gaan van heerlijke salades en frieten. Inclusief een glas wijn en een kop koffie na bedraagt de prijs € 19,50 per persoon.

De organisatie zorgt voor ballen, partners en tegenstanders. Het enige dat u hoeft te doen is 7 juli vanaf 14.00 uur vrij te houden in uw agenda en u aanmelden via dit formulier. Wel stellen wij het zeer op prijs indien u al om 13.50 uur aanwezig kunt zijn.

Let op : deelname is in verband met de capaciteit van het park beperkt tot 40 deelnemers. Vol = vol .....

Wij gaan er weer een ouderwets gezellige middag van maken en kijken uit naar een mooie opkomst. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Albert Wasmus, te bereiken onder nummer 06 - 2638 4604.

Met sportieve groet,

Albert Wasmus en Christiaan Offers

« Terug

» Nieuws archief