Nieuws

Na regen komt zonneschijn

Na weer een regenachtige ochtend op Sportpark de Krogt waren alle ogen op de Commissieleden gericht: “Liggen er nog plassen op de baan” & “Gaan de wedstrijden van 11.30 nog wel door” waren de meest gestelde vragen aan de roodgloeiende telefoon. Opperoptimist Jan heeft na een grondige inspectie besloten alleen de ronde van 10.00 niet door te laten gaan, wat een uitmuntende beslissing bleek te zijn. Want vanaf 11.00 waren de banen gewoon weer bespeelbaar en konden de eerste krakers uitgevochten worden.

De tennisdag begon meteen goed met 2 ware nagelbijters in de Herendubbel 5 & 7 waar respectievelijk Jac en Joris-Jan & Jeroen en Paul met 10-4 in de supertiebreak aan het langste eind trokken. Daarnaast begonnen Tessa en Christel aan hun tennismarathon die uiteindelijk gedurende 2 dubbels bijna 5 uur duurde. Gelukkig gaan marathons om het meedoen en niet om de winst, toch dames?

In de “Superpoules” werd het een dag dat in het teken stond van de volgende generatie. Allereerst mocht Floris “Wokkel” van der Wilden aantreden tegen Fons “Fonsbert” Hartman. Na een snelle eerste set voor Fons vocht Floris zich knap terug maar dolf uiteindelijk toch het onderspit in de 3e set. Daarna was het de beurt aan huidig clubkampioene Marente Sijbesma met haar vader Paul aan haar zijde. Aan de andere kant van het net stonden hardhitters Sterre & Stijn. Deze pot was een waar spektakel en werd uiteindelijk beslist met 11-9 in de supertiebreak. Gefeliciteerd Sijbesma’tjes!

Als afsluiter van de superpoules mocht Imre nog aantreden tegen trainer Gabriël. Imre trok deze partij solide in 2 sets naar zich toe. “Het was een heftig potje, maar revanche voelt zeer goed. Morgen mag ik weer tegen Stijn, ik heb er erg veel zin in” aldus Imre.

Morgen zijn er vanaf 10 uur weer mooie wedstrijden te zien op de Hofbrouckerlaan, het belooft een mooie zonnige dag te worden.

 

« Terug

» Nieuws archief