Nieuws

Zinderende zondag

Met prachtig weer en een bomvol terras was het puur genieten op OLTC vandaag. Lotte verzorgde met haar prachtige zangkunsten voor een topsfeer.

 

Alleen kon helaas niet iedereen evenveel van het mooie weer genieten. Frank kon naar eigen zeggen de zon niet trotseren en dolf het onderspit tegen Ewan. In de eerste driesetter van de dag won Birgit van Colet, die tot aan het einde toe bleef strijden in haar eerste optreden in de Damesenkel 6. Kees was zo on fire vandaag dat hij zelfs een tweede wedstrijd wilde spelen, en die ook wist te winnen met zijn dubbelpartner Emiel. 

 

In de Herenenkel superpoule kon Imre zijn hoge niveau van gisteren helaas niet herhalen en verloor van de magische Stijn 'Hans Klok' de Mooij. De leden van de Onderlinge Cie waren erg succesvol vandaag, met winst voor Lisa, Jop, Martijn, Paul, Oscar en Ilja. Helaas was onze trainer Do minder fortuinlijk, aangezien hij zijn wedstrijd moest staken vanwege buikgriep. Tot slot was er een ware titanenstrijd tussen Aarnout en Laurens. Na 2,5 uur buffelen wist Aarnout de pot en zijn ticket voor het finaleweekend binnen te slepen. 

 

De weersvoorspellingen blijven prachtig voor de komende week, dus we hopen nog vele dagen als vandaag te beleven!

 

                   

 

 

 

« Terug

» Nieuws archief