Nieuws

Gevolgen verlenging COVID-19 maatregelen voor OLTC

Beste Leden,
Het zijn bijzondere tijden en de verspreiding van het Coronavirus is zo rap gegaan dat het ons allemaal in z’n greep heeft. Ook Oegstgeest is al getroffen door het virus dus waakzaamheid en het opvolgen van de maatregelen van de Rijksoverheid zijn van het grootste belang. Velen werken dan ook vanuit huis, sommigen extra hard in de zorg of andere vitale beroepen en ook onze kinderen zijn vaak vanuit huis nog zo goed en kwaad als mogelijk met hun school bezig. Gelukkig hebben we in deze tijden de technieken om ons land, de economie en onze maatschappij nog een beetje door te laten draaien. En gelukkig heeft het virus geen impact op onze saamhorigheid. Juist nu zijn er veel initiatieven om elkaar te helpen. Het was mooi geweest als we ook weer wat hadden kunnen sporten, maar gisterenavond  hebben we allemaal kunnen vernemen dat ons mooie tennispark ook de komende weken (tot 28 april) nog gesloten zal zijn. Dat is moeilijk, maar in deze bijzondere tijden een opoffering die we ongetwijfeld allemaal graag doen voor onze gezondheid en die van onze naasten, vrienden, tennismaatjes en vele anderen.

Het tennisseizoen wordt door deze omstandigheden ook behoorlijk ingekort. Dat vinden wij ook heel jammer. Omdat er al een vraag is gesteld over de contributie hebben we gemeend om hierover iedereen duidelijkheid te verlenen. Wij zullen het komende seizoen voor alle leden gewoon de normale contributie innen. De club heeft immers ook voornamelijk vaste lasten zoals het onderhoud van de banen, de gebouwen en het park, de loonkosten van de groundsman en de afschrijvingen op de gedane investeringen. Daarbij zijn we juist op dit moment een grote investering aan het doen in baan 13 en hebben we ook minder inkomsten doordat de nieuwe pachter van ons clubhuis helaas niets kan afdragen in deze voor hem ook zeer lastige tijd. Kortom: ook voor onze club lopen de lasten door en we kunnen het ons niet veroorloven om de contributie te verlagen. Wij gaan er van uit dat jullie daarvoor begrip hebben.

Nog een kort maar zeer dringend verzoek: het park is de komende weken echt volledig gesloten om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Dat geldt voor alle leden, van jong tot oud. Dat betekent ook niet vrij spelen ol het park, ook niet heel even een balletje overslaan. We volgen daarin strikt het advies van de Rijksoverheid, het RIVM en de KNLTB. En hoewel we beseffen dat de extra weken zonder tennis ook extra zwaar zijn, zien we jullie graag pas op z’n vroegst na 28 April weer op het park. Respecteer dat s.v.p..

We wensen jullie en jullie naasten heel veel sterkte de komende weken. Pas goed op jezelf en elkaar. En we zien jullie graag bij de uitgestelde openingsborrel van het seizoen.
Hartelijke groet namens het hele bestuur,
Dick de Groot & Hans Bauman

« Terug

» Nieuws archief