Nieuws

Onderlinge Senioren opent tennisseizoen - inschrijving geopend

Inschrijving Onderlinge 2020 geopend

Na lang wachten mogen we eindelijk weer tennissen met z’n allen. De Onderlinge zal dit jaar het tennisseizoen openen en wordt gespeeld van woensdag 1 tot en met zondag 12 juli. We spelen dit jaar een aangepaste Onderlinge, met uiteraard de coronamaatregelen als richtlijn. Schrijf je snel in via deze link! Wij van de Onderlinge Commissie hebben er heel veel zin in!

 

Inschrijven

Inschrijven kan uiterlijk tot 17 juni via deze link.  

Je kan jezelf voor maximaal twee dubbelcategorieën inschrijven en je mag maximaal verhinderingen opgeven voor drie dagen. De tennislessen zullen gewoon doorgaan in deze week, dus vergeet niet om deze tijden te blokkeren als je inschrijft. 

Er worden alleen dubbels gespeeld zodat zoveel mogelijk leden kunnen meedoen. We spelen met vaste starttijden en de wedstrijden hebben een vaste duur van 75 minuten. Om de wedstrijdspanning erin te houden spelen we verkorte sets en start elke set met de beginstand 2-2.

 

Gezelligheid

Ook naast de baan zal er gezelligheid zijn met het terras dat weer open is. Daarnaast zullen wij als commissie verschillende activiteiten proberen te organiseren, zolang de maatregelen i.v.m. Corona dit toelaten. 

 

Wij hebben er ontzettend veel zin in en hopen jullie tijdens het toernooi op onze mooie club te zien.

De Onderlinge Commissie

« Terug

» Nieuws archief