Nieuws

LEDEN-INITIATIEF: Steun onze pachter

Bij het bestuur kwam de volgende oproep binnen die wij (naast eerder gemaakte voorzieningen) zeer graag ondersteunen en daarom aan jullie allemaal willen voorleggen:
Beste tennisvrienden en clubgenoten,
Kijkend naar het afgelopen jaar kunnen we vaststellen dat het een bizar jaar was/is, met vervelende gevolgen voor ons allemaal op het gebied van werk en samenleven. Onze nieuwe pachter Maarten Buis heeft op OLTC toch bijzonder veel vervelende consequenties van de Corona pandemie moeten ervaren. Hij begon met veel verve aan de pacht van het clubhuis met het doel om ons als sporters te laten nagenieten van onze prestaties onder het genot van een versnapering. Wat is het uiteindelijk zuur voor hem geweest. Corona heeft een mooie start flink in duigen gegooid met natuurlijk ook persoonlijke consequenties.
Met een aantal tennismaatjes kwamen we tot de conclusie dat we Maarten een steun in de rug willen geven voor dít seizoen, maar hopelijk ook voor een vrolijke start van het nieuwe seizoen. Door een kleine bijdrage van bv €10,= bij onze leden (voor wie dat kan missen natuurlijk) in te zamelen, kan er een fijn bedrag, dat we dit seizoen niet aan versnaperingen hebben uitgegeven, toch ten goede komen aan onze pachter. Een blijk van nabuurschap op onze mooie club. Het bestuur ondersteunt dit idee van harte en stelt de clubrekening hiervoor ter beschikking. Uw donatie kan onder vermelding van ”Maarten” gestort worden op rekeningnummer NL87ABNA0567028984 van OLTC. De actie loopt tot 5 december en die datum is geen toeval!!
Met vriendelijke sportgroet,

Nico Laagland

« Terug

» Nieuws archief