Nieuws

Interne wedstrijden op OLTC voor iedereen!

Helaas heeft de KNLTB de competitie verschoven naar begin juni maar tot die tijd bieden wij voor alle tennissers een aantal opties om onderling wedstrijden te kunnen spelen. De hoogste teams van de zondag zullen een Interne Competitie spelen van 25 april tot 23 mei. Elke zondag een matchup tegen een ander team van OLTC, waarin een singel en dubbel gespeeld zullen worden (op tijd). Zie deze link voor de pouleindeling en het speelschema. Bijdrage voor deze competitie is 5 euro p.p.

Voor alle andere spelers van de club zullen er 2 dubbeltoernooien georganiseerd worden, één op zaterdag 8 en één op zaterdag 29 mei. Voor beide dagen kan je je inschrijven als duo, via deze link voor zaterdag 8 mei en via deze link voor 29 mei. Uiterlijke inschrijfdatum voor deze dubbeltoernooien is 1 mei. Meer informatie over de dubbeltoernooien is te vinden via deze link.  Bijdrage is 5 euro per toernooi p.p.

Wij hopen dat we in mei samen met Maarten het terras weer op kunnen met een drankje, maar dat is helaas nog even afwachten. We vragen van alle spelers zich wel te houden aan de Corona regels, die voorafgaand aan de betreffende speeldagen gecommuniceerd zullen worden.

Heel veel tennisplezier!
De CWT

« Terug

» Nieuws archief