Nieuws

Inschrijving geopend voor OLTC 50+ toernooi op 3 juli

Het traditionele OLTC 50 (+) toernooi 2016 wordt gespeeld op 3 juli. Wij stellen deze super gezellige zondagmiddag open voor alle leden die in dit kalenderjaar de 50 jarige leeftijd bereiken of al hebben bereikt.

Zoals gebruikelijk worden er deze zondagmiddag drie MD partijtjes gespeeld. Anders dan voorgaande jaren zullen wij proberen de leeftijden van de spelers zoveel als mogelijk op elkaar af te stemmen, zodat leeftijdgenoten de strijd met elkaar kunnen aanbinden. 

Na 40 minuten wordt er zowel van partner als tegenstanders gewisseld. Een uiterst comfortabele lazy sunday afternoon dus. Wij breken natuurlijk ook niet met de traditie om tussen de spelrondes een kleine pauze in te lassen voor een heerlijk stukje aardbeientaart met slagroom. 

Wij hopen dat na afloop iedereen blijft eten, ook supporters kunnen aanschuiven! Biedie en Jan Willem serveren een heerlijke dagschotel met keuze uit vlees, vis of vegetarisch. De kosten hiervoor bedragen 12,50 p.p. 

De organisatie zorgt voor banen, ballen, zowel partners als tegenstanders, een drankje en een hapje. Het enige dat u hoeft te doen is 3 juli vrijhouden vanaf 14.00 uur en u aanmelden via dit formulier. Als het regent is de uitwijkdatum 10 juli. Op het formulier kunt u aangeven of u dan ook kunt. 

Let op: de deelname is in verband met de capaciteit van het park beperkt tot 40 deelnemers. Vol = vol. 

Wij zien uit naar een grootse opkomst. 

Met sportieve groet, 

Christiaan Offers, Albert Wasmus, Doritha Meyer

« Terug

» Nieuws archief