Nieuws

Zelfs in de miezer is het nog fantastisch op OLTC

Vanwege het druilerige weer waren er wat minder toeschouwers dan normaal op het tennispark, maar desondanks gaven de bezoekende teams aan dat het wel erg goed toeven was bij OLTC.
 

Heren 1 kwam goed uit de startblokken, werkelijk alle vier de singles waren van zeer hoog niveau en werden allemaal knap gewonnen. Roeland van Dijk won zelfs van een speler die, in de weken voorafgaand aan deze partij, zeer aansprekende resultaten heeft geboekt. Hij had volgens de verhalen zelfs eenvoudig gewonnen van Martijn van Haasteren, maar of dat nou echt waar is.. ?  Jasper de Regt en Michiel Greidanus wonnen hun singles in twee sets zeer overtuigend. Bas Louwers maakte er een ware show van op baan twee en won in drie sets. De heren dubbels werden ook beide een prooi voor onze mannen, met 6-0 winst als resultaat.

Mix 1 had ook een zeer productieve dag. De singles van de dames gingen voor het eerst verrassend verloren, de tegenstanders van Julia en Roos waren ook wel erg sterk. Bas en Matthijs waren beide wel succesvol in de zeer zware singles, klasse gespeeld heren !  Het koppel Bas en Beau was nieuw en zeer tevreden met elkaar, na een super tie-break in de derde set was winst een heerlijk resultaat. Frank en Julia konden elkaar ook weer vinden in hun mix dubbel en wonnen ook hun partij. Het gevolg was een tussenstand van 4-2.

Dames 1 hadden er erg veel zin in en waren op volle oorlog sterkte gekomen. De tegenstanders leken wel onzichtbaar deze zondag, 6-0 winst was geheel verdiend.

Dames 2 zit nog steeds vol in de race voor het kampioenschap, ze behaalden 4-2 winst in Castricum. De dames hadden talent Do uit meisjes 1 geleend, zij deed het fantastisch. Do maakte een speciaal debuut met twee partijen winst.De dames gaan vol voor het kampioenschap, erg spannend.

Dames 3 speelde erg sterk, maar kunstgras en regen waren niet hun vriend.Met een 3-3 resultaat lijkt het kampioenschap helaas te ver weg voor ditteam.

Jongens 1 blijft op koers voor een zeer hoge klassering. Bas, Jort en Jelmer wisten knap hun single te winnen. Diederik speelde een dijk van een
wedstrijd, maar trok helaas aan het kortste eind. Diederik en Bas was een gouden combi in de jongens dubbel. Tean uit Alphen mocht met 4-2 verlies terugkeren naar huis. 
 

« Terug

» Nieuws archief