Nieuws

Een zonnige zondag voor tennissende vaders

Zondag was een zondag zoals een zondag hoort te zijn op de tennisbaan. Een zonovergoten, voortreffelijke dag, die ook nog eens speciaal was voor alle vaders. Zeker diegenen die ‘s ochtends opgeknuffeld waren door het gezin en bij winst nog wat extra bijgeknuffeld werden. In het bijzonder de broertjes Bart en Louis van Elsen( wie kent ze niet) die fors ondersteund werden door hun kinderen! Helaas mocht het niet baten maar de kans om uiteindelijk hoge ogen te gooien is nog zeker niet verkeken. ( zie foto). 

Vriendschappen werden verstevigd door samen (heel efficiënt) de banen te slepen en gelijktijdig de wedstrijd  te analyseren.

Hoogtepunt was natuurlijk de wedstrijd tussen Michiel Greidanus en Nederlands B kampioen tafeltennis Job van der Wiel. Dit multi-talent wist het op het laatste moment net niet te redden. De uitslag werd 6-4 7-5 voor Michiel.

Het was een mooie zondag in Oegstgeest. Hopelijk valt de voorspelde neerslagkans van de buienradar voor vandaag mee. Qua eten rekenen we in ieder geval op zuidelijke weersomstandigheden. Er staat een heerlijke Spaanse paëlla op het menu. Tot ziens op de baan of terras!

Met sportieve groet,

De Onderlinge Cie.         

« Terug

» Nieuws archief