Nieuws

Finale weekend in het zonnetje

Wat was het een geslaagd finale weekend! Alle halve finales en finales (en een enkele kwartfinale op zaterdag) konden in het zonnetje gespeeld worden. Het was ook voortreffelijk weer om naar de wedstrijden te komen kijken. En dat was zeker de moeite waard want er waren weer veel spannende partijen. Het was gezellig druk op het tennispark!

De klapper was natuurlijk de finale HE Super tussen Michiel Greidanus en Willem van Biezen. De wedstrijd werd geleid door een heuse scheidsrechter en er waren ballenjongens en –meisjes.

 

Michiel was goed op dreef en Willem moest het onderspit delven met een eindstand van 6-2 6-2. Bij de prijsuitreiking onthulde Michiel zijn geheime wapen: Biedie. Zij bleek hem in het voorbijgaan diverse tips te hebben gegeven. Wellicht heeft dit hem aan de overwinning geholpen.

In de HD Super wonnen de broers Bas en Willem van Biezen met 6-4 6-0 van Jasper de Regt en Paul Sijbesma. Bij de DD Super waren Geske Dijkstra en Ariënne Morin te sterk voor Mandy Oostlander en Jenske Oostland. Zij wonnen met 6-3 6-1. Bij de dames werd Julia te Velde net als in 2014 weer clubkampioen. Zij won met 6-2 7-5 van Lisa van der Geest. Lisa moest later weer aan de bak met Matthijs Rumphorst tegen Frank de Groot en Laura Slootweg. Na een pittig potje wonnen Frank en Laura met 7-5 6-3.

Ook in andere categorieën werd flink gestreden. In de DE6 tussen Tessa Hillaert en Birgit Paumen en de DE7 tussen Karen Vermeer en Gigi Pop kwam het tot stevige driesetters. Tessa en Karen konden uiteindelijk de winst binnenhalen.

Al met al is het toernooi goed verlopen en kijken we tevreden terug op de afgelopen anderhalve week. Graag willen we de Lustrumcommissie ervoor bedanken dat ze het toernooi hebben opgeluisterd met de White Night @ Black Light en de White Sensation. Jan-Willem en Biedie ontzettend bedankt voor de gastvrijheid en alle goede zorgen! En natuurlijk alle deelnemers bedankt voor het begrip en de medewerking als er (weer eens) wedstrijden verplaatst moesten worden. Helaas is het alweer voorbij en moeten we weer een jaar wachten op dit gezellige clubtoernooi. Wij kijken er al naar uit.

Tot volgend jaar!

De Onderlinge Commissie

« Terug

» Nieuws archief