Nieuws

Informatie over tennissen in de winter & openingstijden

Deze winter zullen leden met behulp van hun OLTC ledenpas toegang kunnen krijgen tot het park en de WC's van het clubhuis. De benodigde apparatuur wordt de komende weken geplaatst. Het afhangbord wordt naar de hal verplaatst is daardoor ook bereikbaar voor leden om banen af te hangen als het clubhuis is gesloten. Er zal naast het afhangbord ook een voorziening worden geplaatst om in de avond de verlichting aan (en uit) te zetten. Dit wordt gekoppeld met het afhangbord (er moet dus worden afgehangen om de lichten aan te zetten). De verwachting is dat rond 9 november de installatie operationeel is.

Openingstijden park:
10.00-23.00 elke dag (van 17 oktober tot 9 november zal het park op zaterdag en zondag gesloten zijn om 17:00 uur).
Op tijden dat het clubhuis geopend is, zal het hek ook open staan. Indien het clubhuis gesloten is, kan het hek geopend worden met de OLTC-pas.

Openingstijden clubhuis:
Van 10.45-12.30 en van 19.00-23.00 (degene achter de bar bepaalt of de bar langer open blijft).
Na de najaarscompetitie (14 november laatste inhaaldag) zal het clubhuis in het weekend gesloten zijn. Indien er evenementen gepland staan, dan is het clubhuis uiteraard wel gewoon geopend. De kalender vindt u terug op de website. Als het "pasjestoegangssysteem" gereed is, is de hal van het clubhuis wel open voor het afhangen, het bedienen van de baanverlichting en de toiletten.

Zodra de najaarscompetitie is afgelopen gaan de banen 7 t/m 11 eruit en kan er doorgespeeld worden op de banen 1 t/m 6 en 12.

Zodra de vorst intreedt worden het park gesloten en kan er niet meer gespeeld wordt tot de vorst geheel "uit de grond" is en de banen zijn gewalst.

Het bestuur

« Terug

» Nieuws archief