Nieuws

Denkt u mee over de voorjaarscompetitie?

Beste leden,

Helaas heeft de KNLTB nog steeds de voorjaarscompetitie niet opengesteld. Wel willen wij je –ter voorbereiding op je mogelijke inschrijving- alvast op het volgende wijzen.

Wij zijn een vereniging met een toenemend aantal actieve tennissers, terwijl het ledenaantal gelijk blijft. Dat is natuurlijk mooi voor een tennisvereniging, maar het zorgt ook voor een toenemende druk op de banen en een spanning tussen competitie versus vrij spelen. De CWT signaleert vooral toenemende druk op de zondag.

Meer mensen willen competitie spelen, de jeugd stroomt door naar de zondag, en een deel van de jeugdcompetitie die voorheen op woensdagmiddag of op vrijdagmiddag plaatsvond, is verschoven naar de zondag. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Tenniskidscompetitie, die sinds vorig jaar ook op zondag plaatsvindt.

Oproep tot meedenken
Wij verwachten dat de puzzel die al enkele jaren ingewikkeld is, het komende jaar nog complexer   gaat worden. De CWT denkt hier natuurlijk over na en wij willen jullie, potentiële competitiespelers, vragen met ons mee te denken. Overweeg je om je in te schrijven voor de voorjaarscompetitie, denk dan ook eens aan de zaterdag in plaats van de zondagcompetitie of deelnemen aan de najaarscompetitie ipv de voorjaarscompetitie.  Mochten er teveel spelers zich aanmelden voor de competitie dan zullen we  hier besluiten in moeten nemen om zoveel mogelijk spelers te kunnen laten spelen, helaas zullen er dan anderen teleurgesteld moeten worden. Samen met het bestuur zijn we hier al over in gesprek.

Vragen/ reageren/suggesties?
Mail ons via cw@oltc.nl

« Terug

» Nieuws archief