Nieuws

Toegangsbeveiliging met paslezers in gebruik genomen

Deze week zijn de paslezers voor de toegangsbeveiliging in gebruik genomen zodat leden toegang hebben tot het park als de bar gesloten is. Er zijn een tweetal paslezers geplaatst:

  • Op het toegangshek: om het hek te ontsluiten als het hek gesloten is. Het hek is voorzien van een dranger om te zorgen dat het na passeren weer dichtvalt. Het is niet de bedoeling dat leden zelf het hek vastzetten. Om het park te verlaten moet de knop op de paal aan de binnenkant worden ingedrukt.
  • Op de deur van het clubhuis voor toegang tot het afhangbord en de toiletten: als de bar bemand is zal de deur gewoon open zijn (lampje op de paslezer is dan groen). Op andere tijden kan een tennispas gebruikt worden om toegang te krijgen.

Later deze week wordt naast het afhangbord een bedieningspaneel geplaatst om de baanverlichting in de avond te bedienen als de bar gesloten is.

Hieronder is te zien hoe de paslezer gebruikt moet worden: De magneetstrip van de tennispas moet aan de RECHTER kant worden gehouden. Op de rechterfoto de paal met de knop om het hek te openen bij het verlaten van het park.

  

Betekenis indicatielampjes op de lezer:

  • Groen knipperend: de deur is gewoon open. Je hebt geen pas nodig om binnen te komen
  • Drie lampjes: de deur kan geopend worden met een geldige pas
  • Rode lampje knippert bij doorhalen pas: ongeldige pas, leesfout of park is gesloten (bijvoorbeeld 's nachts of bij vorst) 

Bij vragen: email bestuur@oltc.nl

« Terug

» Nieuws archief