Nieuws

Tenniscompetitie OLTC is tot een goed einde gekomen !

De voorjaarscompetitie is afgesloten. Voor Jan de Recreant misschien een hele opluchting, maar voor de vele competitiespelers altijd een spijtig gevoel. Een jaar lang wachten tot het feest weer opnieuw begint.

Er kwamen elke zaterdag en zondag gezellig veel mensen naar het tennispark om van het tennis te genieten en een hapje en drankje te nuttigen. Tennis lééft op OLTC, dat kan helaas niet in heel Nederland gezegd worden. Er zijn dit jaar een aantal teams zeer knap kampioen geworden en gelukkig maar zeer weinig teams gedegradeerd. Hieronder een aantal teams onder de loep genomen.

Mix 1 had als doelstelling om zich te handhaven in de derde klasse, maar werd totaal onverwachts kampioen. Volgens de archieven is de eerste keer bij OLTC dat het het een Mix team gelukt is zich naar de tweede klasse te spelen. Klasse gedaan door dit super team!

Dames 3 had als doelstelling kampioen te worden, dit werd ook zeer overtuigend gehaald door dit gezellige, fanatieke meiden/dames team. Volgend jaar naar de eerste klasse, dik verdiend!

Heren 5 was dit jaar het team met verreweg de meeste support. Dit kleurrijke team deed er alles aan om kampioen te worden. Door dit vanaf het begin luidkeels te verkondigen gingen ze er zelf in geloven, en hun tegenstanders ook. Goede tactiek van dit hardcore OLTC team. Het schijnt dat dit team volgend jaar weer wil gaan spelen om kampioen te worden, maar dan in de vierde klasse. Go for it!

Heren 4 (35+) is dit jaar ook zeer knap kampioen geworden. Dit team vol gevallen sterren moest op de laatste competitiedag 6-0 winnen om kampioen te worden, met enig kunst en vliegwerk is dit ze ook daadwerkelijk gelukt. Ze hadden dan ook het "Hookie monster" van stal gehaald om deze klus te klaren. Klasse gedaan.

Heren 1 op zaterdag is ook dik verdiend kampioen geworden. Dit team vol grootheden stond onder zware druk om in hun eerste jaar meteen kampioen te worden. Dat dit ook gelukt is lat zien dat het team uit het goede hout gesneden is. Top gedaan! Er wordt gefluisterd dat dit team voor volgend jaar al snode plannen aan het maken is, wie weet dan wederom kampioen?

« Terug

» Nieuws archief