Nieuws

Dames1 zet reuzenstap richting kampioenschap!

Dames1, nu al spelend in de hoofdklasse, speelde uit tegen medekoploper Qravel. Het werd een super spannend gevecht dat onze kanjers met 4-2 winnend afsloten. Het lijkt erop dat volgende week nog 1 punt gehaald moet worden voor een historisch kampioenschap. De dames spelen komende zondag thuis vanaf 0930, kom kijken dus. Lees hier meer over dames1 en de andere teams.

Dames1 ging de strijd aan tegen de studenten van Qravel. Tess Kolkman pakte met ongelofelijke inzet de zeer belangrijke 1ste single winst.

Laura Slootweg pakte zowel haar single als haar dubbel met Beau. Annemiek won vrij gemakkelijk haar single waarmee de 4-2 op het scorebord werd neergezet. Zondag 3 juni weten we meer, kom allen de dames vanaf 9.30u aanmoedigen. 

 

Heren1 moest uit tegen de koploper van hun poule. Flinke zware dobber en helemaal doordat vaste waarden Michiel en Willem niet aanwezig konden zijn.

Maar Julian is de hele competitie al in grootste vorm en won nu ook weer knap zijn single. Roeland had zijn vechtjas weer aangetrokken en sleepte in drie sets zijn pot zeer netjes binnen. Bas van Biezen en Bas Louwers vielen zeer verdienstelijk in maar konden helaas niet winnen. 4-2 verlies tegen de koploper is zeker geen schande. Heren1 draait dit jaar zeer goed mee in de 1 na hoogste categorie van Nederland, dat is gewoon echt knap vd boys.

 

Mix1 gaat nog vol voor het kampioenschap en speelde uit tegen Dekker Tennis. Het team begon enigszins gehavend aangezien zowel Femke als Imke geblesseerd waren uitgevallen. Invallers Marente en Do lieten zich echter van hun beste kant zien. Marente weerde zich knap in haar single maar verloor helaas nipt in drie sets. Julia verloor van een ingevlogen Belgische Hoofdklasse speelster die het slaan van zware diepe spinballen tot een ware kunst had gemaakt. Zowel Jasper als Martijn wonnen beide met goed tennis overtuigend hun singles. De herendubbel van Frank en Martijn werd met bijna foutloos tennis op het conto van OLTC bijgeschreven. De damesdubbel van Julia en Do was van zeer hoor niveau tegen de Belgische dame en Emma van Poppel.

Beide dames van OLTC waren in topvorm wat een zeer verassend winstpunt opleverde. De eerste mix van Jasper en Julia is elke week een lust voor het oog en ook deze keer liep het als een trein. Captain Frank en Do hadden het ook op hun heupen in de mix en trokken deze gladjes binnen. 6-2 winst tegen Dekker betekent dat Mix1 volgende week nog volop kansen heeft voor het kampioenschap. Zou wel super kicken zijn als dat lukt.

 

Mix2 moest thuis enigszins gehavend strijden tegen de koploper van hun poule. Mix1 had Do en Marente uit het 2de team gekaapt waardoor het team alle zeilen moest bijzetten. Bo Martina liet zien dat ze mega gegroeid is in de competitie en zij wist wederom haar single te winnen. Bas Bauman is de ongekroonde koning van mix2 en is zeer moeilijk klein te krijgen op dit moment. Bas won dan ook zijn single tegen een zeer goede tegenstander.

Noor Oomen, Diederik en Jelle hebben ook allemaal weer knetterhard gestreden voor het team. 5-3 verlies tegen de koploper is zeker geen schande voor dit jeugdige team dat ondanks personeel wisselingen gewoon goed presteert.

 

Dames2 had een heerlijke zondag, 6-0 winst was een zeer mooi resultaat. Als komende zondag nog een goede prestatie wordt neergezet stevenen de dames misschien nog wel op plek 2 af.

 

Heren2 had een iets minder plezierige dag voor hun kiezen gekregen. Alleen Bas Leeflang wist zijn single te winnen, de rest van de potten gingen helaas verloren. De mannen moeten volgende week nog echt wel alle zeilen bij zetten om het team in veilige haven te krijgen.

« Terug

» Nieuws archief