Nieuws

VJC 2019 teamindeling junioren & senioren gepubliceerd

De mooiste weken van het jaar komen er weer aan: op donderdag 4 april start de voorjaarscompetitie. De indeling van de teams is vastgesteld en de competitiedata zijn bekend. Je kan je team opzoeken onder het kopje 'Competitie' bij 'Teams senioren voorjaar 2019' of 'Teams junioren voorjaar 2019' en de wedstrijden bekijken op de competitiekalender. Natuurlijk zijn deze ook online op Mijn KNLTB of op de knltb app te vinden. Captains van de seniorenteams kunnen tijdens de openingsborrel op zondag 31 maart tussen 16.00-18.00 uur de competitiebescheiden ophalen. De teamcaptains worden via mail nog persoonlijk aangeschreven en ontvangen dan ook de captainsbrief.

Let op: Woensdagochtend spelen team 1 & 2 in dezelfde afdeling dus zijn technisch niet te koppelen aan de competitieindeling, de indeling van de woensdagavond (zomeravondcompetitie) is nog niet bekend.

Mocht je geïnteresseerd zijn waarom jouw team ingedeeld is in een bepaalde klasse, lees dan het artikel over “Harmonisatie van competitiesoorten” van de KNLTB.

Alle spelers wensen we alvast veel plezier.

Graag tot ziens op 31 maart,

Met sportieve groet, Commissie Wedstrijd Tennis

« Terug

» Nieuws archief