Nieuws

Knappe overwinning van dames 1

Afgelopen weekend lieten dames 1, heren 1, mix 1en mix 2 zich weer van hun beste kant zien. Dat resulteerde in winst, maar ook in verlies.

Dames1 debuterend in de Hoofdklasse won zeer knap van Nootdorp. Nootdorp was 2 jaar geleden nog  6-0 sterker dan onze dames. Maar onze meiden lieten zien flink gegroeid te zijn en lieten weinig heel van hun tegenstanders. 4-2 winst is zeer knap. De single winst van Beau en de dubbelwinst van Marina en Mik waren best grote verrassingen te noemen. Tess en Mik wonnen ook met sterk spel hun singles. De dames zijn zeer content met deze vliegende start van de competitie. Na de 3-3 van vorige week en de 4-2 winst van zondag staan onze dames gewoon stiekem gedeeld 2de in de Hoofdklasse!
 
Heren1 had een nare smaak in hun mond na afloop van de dag. Want net als vorige week verloren ze met 4-2 verloren en net als vorige week was er echt wel kans op meer. Iedereen in het team heeft weer zijn uiterste best gedaan maar het kwartje viel niet de goede kant op. Julian acteerde sterk in zijn single en won wederom zeer knap. Bas heeft zich met extra trainingen van zijn vader weer in zijn oude vorm gehesen. Hij won dan ook zeer verdienstelijk zijn single in de Hoofdklasse. Helaas waren dat de enige winstpunten van de dag. Net als vorige week bleven matchpoints in het dubbelspel ondanks sterk spel onbenut. Volgende week maandag komt het sterke Laren op bezoek dus de mannen kunnen uw steun wel gebruiken!
 
Mix 1 had dezelfde nare smaak in hun mond als Heren 1. 5-3 verlies was het resultaat maar het onderbuikgevoel was eigenlijk dat deze stand andersom had moeten zijn. En dat is natuurlijk geen prettige constatering aan het eind van een lange zware dag. Beide damessingles van Marente en Julia gingen in 3 zware sets verloren maar hadden beiden kans op veel meer. De heren wonnen zowel de singles van Stijn als Romano als de herendubbel dus na een kansloze damesdubbel stond er 3-3 op het bord. Met goede kans op beide mixen zou 5-3 winst toch mogelijk moeten zijn.
Helaas liep de mix van Romano en Do niet lekker en die verloren ze in 2 sets. De mix van Marente en Jasper ging wel van een leien dakje tot er zand in de machine kwam. De 2de set verloren ze na een flinke voorsprong. De super tiebreak is altijd een loterij en ook bij het mix team viel het niet de kant van OLTC op.
 
Heren 2 had een dagje vrij gekregen vanwege slechte banen bij de tegenstanders. Dat werd dus een dagje andere teams supporten op het heerlijke OLTC terras. Iets wat dit team ook zeer goed kan en ten volle liet horen.
 
Mix 2 speelde thuis en had coach Dave wederom als versterkende kracht bij zich. Captain Bas speelde een kat en muis spelletje met zijn single tegenstander en was vrij snel weer klaar. Imre had een zware dobber aan zijn tegenstander die in een mooie strijd in 3 sets te sterk bleek te zijn.
Bo speelde lekker maar haar service haperde en dat bleek een te grote hinder te zijn. Ze verloor in 2 sets. Marit speelde een knappe single en kwam blij en tevreden van de baan en kon terugkijken op een mooie winstpartij. De dubbels bleken de vorige zondag nog de achilleshiel van het team te zijn maar dat was deze zondag wel anders. Bas en Diederik wonnen de herendubbel, Chenna en Marit de damesdubbel en Diederik en Chenna de mixdubbel. Mooie dag van Mix2 met een uitstekende overwinning van 5-3.
 
Volgende week maandag spelen onder andere H1, H2 , jeugd Mix 1 en vele andere teams weer thuis dus kom gezellig aanmoedigen!

« Terug

» Nieuws archief