Nieuws

Heren 1 in zwaar weer

Afgelopen maandag verloor heren 1 helaas voor de derde keer op rij. Hierdoor is ons vlaggenschip in de Hoofdklasse op de laatste plek beland en zal alle zeilen moeten bijzetten om degradatie te voorkomen. 

Tegen het sterke Laren verloor heren 1 met 4-2. Lichtpuntjes van de dag waren de single van Julian en de dubbel van Timo en Michiel. Het ligt zeker niet aan de teamspirit en inzet bij onze mannen maar helaas wil het kwartje nog niet onze kant opvallen. Nog zeker wel tijd genoeg om het tij te keren maar het zal zeker wel spannend worden voor de boys.

Heren 2 had daarentegen wel een super dag. Met 6-0 poetsten ze de tegenstanders. Snof liet weer zien uit het juiste hout gesneden te zijn door 7-6 in de derde set zijn single te winnen. Alle andere partijen waren een makkie voor dit vrolijke team.

Heren 3, ons eigen Instateam, wist ook met grote cijfers te winnen. Dit team dat bordenvol bravoure zit heeft zich netjes op plek 3 genesteld. Mocht je de boys op social media willen volgen, wat zeer vermakelijk is, dat kan via heren3oltc op insta.

Heren 4 wil eigenlijk niet dat er over hun team meldingen worden gemaakt. Zij opereren het liefst een beetje in de schaduwen van de competitie. Dit team bordevol gesjeesde talenten staat zoals elk jaar weer heerlijk in de middenmoot. Keep it up guys.

Mix 1 had helaas een teleurstellende dag. De 5-3 verlies was niet echt ingecalculeerd, maar in de sport ligt winst en verlies dicht bij elkaar. Ook bij dit team lag het zeker niet aan de inzet en teamspirirt. Vooral de dames hebben zeer sterke tegenstanders deze competitie en moeten flink aan de bak. Bij de heren in het team was vooral Stijn de grote man. Met een single en mix winst was hij wederom van grote waarde. De herendubbel van Romano en Jasper ging verrassend verloren tegen tegenstanders die ver boven zichzelf uitstegen. Met frisse moed de rest van de competitie flink knallen is het motto van het team.

Mix 2 won zeer knap zijn uitwedstrijd tegen de Uithof. Na de singles was het nog 2-2, winst voor Bo en Bas en helaas verlies voor Imre en Marit. De leercurve van dit jonge team is hoog want winst in 3 van de 4 dubbels bracht een zeer verdiende 5-3 winst op de kaart. Mooi team vol jonge talenten dat goed met elkaar bezig is.

Dames 1 blijft flink aan de weg timmeren. De 3-3 die bij de Boekhorst werd weggesleept en is gewoon zeer knap te noemen. De Boekhorst met oud Nationaal kampioen Heleen van de Berg in de gelederen (en Laura zeer content met de game die ze afsnoepte van Heleen) was een zware dobber. Imke liet zien een mega aanwinst te zijn voor het team door de single te winnen en Mik loopt op vleugels en wist ook zeer knap haar single te winnen. Damesdubbel van Beau en Im werd ook super gewonnen waardoor dames1 hoog meedraait in de Hoofdklasse.

 

 

« Terug

» Nieuws archief