Nieuws

Inschrijving OLTC Onderlinge Senioren geopend

Inschrijving Onderlinge 2019 geopend

De competitie is nog in volle gang, maar de inschrijving voor de Onderlinge is alweer geopend! De Onderlinge vindt dit jaar plaats van woensdag 12 tot en met zondag 23 juni. Wij willen jullie uitnodigen voor deze gezellige week, waarin alle OLTC seniorenleden kunnen strijden om het felbegeerde clubkampioenschap in de verschillende onderdelen. Juniorenleden die vast in de seniorencompetitie spelen, mogen meedoen in de categorie 5 & Super. 

Inschrijven

Inschrijven kan uiterlijk tot 31 mei via deze link.  

Je kan jezelf voor maximaal twee categorieën inschrijven en je mag maximaal verhinderingen opgeven voor drie dagen. De tennislessen zullen gewoon doorgaan in deze week, dus vergeet niet om deze tijden te blokkeren als je inschrijft. 

In de dubbelonderdelen zal gespeeld worden in poules, met in de derde set een supertiebreak, waarna de winnaars van de poule in een afvalschema komen. Alle singles zijn volledige wedstrijden, die in een afvalschema worden gespeeld. 

Entertainment

Ook naast de baan is er natuurlijk weer genoeg te beleven tijdens de Onderlinge. Wegens groot succes zal de befaamde La Chouffe avond terugkeren! Op diverse dagen is er daarnaast live muziek op het terras, en elke avond kan je natuurlijk heerlijk borrelen en eten bij Jan-Willem & Biedie. 

Wij hebben er ontzettend veel zin in en hopen jullie tijdens het toernooi op onze mooie club te zien.

De Onderlinge Commissie

« Terug

» Nieuws archief