Nieuws

Doldwaze dinsdag

Het was vandaag weer een super mooie tennisavond op ons gezellige tennispark.
De avond stond vooral in het teken van lange wedstrijden met veel super tiebreaks.
Startend met de HE8 Ronald Zwager tegen Leen Borst. Deze mannen hebben maar liefst 2 uur en 40 minuten over twee sets gedaan waarna zij tot groot genoegen van de commissie besloten om tot een super tiebreak over te gaan in plaats van een derde set te spelen.
Vervolgens kwamen twee grootheden uit de GD Super elkaar tegen. Sterre en Stijn vonden Dominique en Michiel op hun pad. Sterre en Stijn trokken aan het langste eind en gaven vervolgens de baan over aan de volgende partij. Dat werd verrassend ook een driesetter. Carien en Jac tegen Bo en Bas, de oudjes tegen de jonkies. De oudjes hebben het helaas toch het onderspit moeten delven tegen de jongere generatie.
En er was nog een driesetter deze dag, Jelle Schouten tegen Fons Hartman. Na een zinderende, spectaculaire pot van maar liefst 3 uur en 15 minuten, kwam Jelle ondanks krampaanvallen als winnaar uit de bus.

Helaas heeft Bas Louwers vanavond wegens een blessure moeten opgeven in de HE Super tegen Bastiaan Bauman, Die mag nu aantreden tegen Bas Leeflang of Timo van der Geest. 

De laatste partij was de GD8 tussen de koppels Gerards en Melzer. Dit was wederom een driesetter. Ze kwamen pas om 00.40 uur van de baan waarbij het koppel Gerards de winst pakte.
En daarmee komen we aan bij de wedstrijden van morgen, De wedstrijd tussen Bas en Timo wordt woensdagavond om 21.00 uur gespeeld op Sportpark De Krogt. Daarnaast staat ook de ultieme kraker Michiel Greidanus tegen Roeland van Dijk om 20.30 uur op het programma.

Immidels natuurlijk vaste prik op de Onderlinge, maar dat betekent niet dat niet nog even genoemd mag worden: Los Markos is weer terug, en hoe! 
Morgenavond vanaf omstreeks acht uur staan de heren weer op het terras het dak eraf te spelen!

« Terug

» Nieuws archief