Nieuws

Kabouters gespot op sportpark de Krogt!

In navolging van een geweldig kabouterfeest bij het onderlinge toernooi van 2018 was het gisteren weer raak. Mooie tennis wedstrijden gingen gepaard met mooie, door de crew van JW en Biedie getapte, La Chouffe biertjes.

Naast alle spannende partijen was er een verrassingsoptreden van de geweldige Sofa coverband.
Heren 1 opgepast! Timo is gespot met de mannen van heren 3 zondag. Ondanks de verliespartij met partner Bemmel, tegen het indrukwekkende commissie duo Martijn en Jop, heeft hij een goede indruk achtergelaten. De grote vraag is dan ook in welk team we Timo volgend jaar gaan zien?

Daarnaast moest titelverdediger in de HE super Jasper zijn partij tegen Jelle helaas onverwachts door een blessure staken. Stijn en trainer Marco mogen vrijdag uitvechten wie er tegen Jelle in de halve eindstrijd komt te staan. Nummer 1 geplaatst Menno deed daarentegen goede zaken door in 2 sets van Roeland te winnen. Menno speelt zaterdag de halve finale tegen Bas Bauman of Timo.

In de DD5 sloten Jenske en Bieke de avond in stijl af door in een spannende superbreak te winnen van Charlotte en Annemarie.

Vrijdag belooft het een prachtige dag te worden. Met als een van de hoogtepunten de legendarische pubquiz onder leiding van Frank de Groot.
Komt allen!

« Terug

» Nieuws archief