Nieuws

Maak kennis met padel op woensdag 25 september

Padel kan een goede aanvulling zijn op het bestaande tennisaanbod. Er is een groeiende behoefte van tennissers aan variatie en keuzevrijheid. Steeds meer tennisverenigingen hebben om die reden de wens om een padelbaan aan te leggen, wat zorgt voor meer reuring en levendigheid op de club. Ook OLTC is deze mogelijkheid aan het onderzoeken en daarvoor is de mening van onze leden nodig!

Padel wordt vaak omschreven als een kruising tussen tennis en squash. Het is een racketsport die twee tegen twee wordt gespeeld. De padelbaan, vaak een buitenbaan, is ommuurd door deels hekwerk en deels een muur met een glad oppervlak, met in het midden een net. Een padelbaan is kleiner dan een tennisbaan en meet twintig bij tien meter. In het spel mag de bal (een zachte tennisbal) ook via de wand worden gespeeld. Het scoreverloop is gelijk aan dat bij tennis, opslaan gebeurt verplicht onderhands.

Hierbij nodigen wij u van harte uit een avond te komen kennismaken met padel om daarna uw stem te laten gelden. Voorwaarde is wel dat u nog nooit padel heeft gespeeld.

Datum: woensdag 25 september
Tijd: 19.00 uur tot 21.00 uur
Adres: tennispark Oosthout aan de Fuchsiastraat 1 te Voorhout
Dresscode: tenniskleding, voor het padelracket wordt gezorgd
Vervoer: eigen gelegenheid

U kunt zich inschrijven tot uiterlijk 20 september via bestuur@oltc.nl. 

Hieronder enkele filmpjes over padel op YouTube:
Filmpje 1
Filmpje 2

Met sportieve groet,
Het bestuur van OLTC

« Terug

» Nieuws archief