Nieuws

Wat een dag! Wat een regen!

De weerdiensten hebben ons een beetje in de steek gelaten. Het zou droog worden, maar het duurde tot 18 uur 's avonds voordat dat het geval was. Gelukkig konden er nog wel wat wedstrijden gespeeld worden. En wat een wedstrijden waren dat! De diehards van onze club gingen gewoon de baan op en speelden alsof er niks aan de hand was. 

Een eervolle vermelding voor Annemiek en Diederik die tegen Rico en Willemijn in de aanhoudende regen onvermoeibaar en aangemoedigd door publiek in regenkleding op baan 13 stug doorspeelden en met winst naar huis gingen! Ons nieuwe commissielid Aarnout Voogel heeft met Esther zijn eerste wedstrijd in de GD 5 gewonnen van onze bijna voormalig voorzitter Dick en Hélène.     

Door het slechte weer van vandaag hebben we 35 van de 60 wedstrijden moeten herplannen en is het wedstrijdschema van komende week nu erg vol. Daardoor is er weinig ruimte voor aanpassingen, we gaan ervan uit dat iedereen hier begrip voor heeft. 

Baan 13 heeft vandaag zijn vuurdoop gehad. Naast de hele dag de regen heeft de sproeier baan 13 vandaag niet in de steek gelaten! Zelfs met dit extra water was het vandaag de best bespeelbare baan van ons park! 

Morgen staan er weer 50 wedstrijden op de planning. Vanaf 13 uur worden baan 1 en 2 gereed gemaakt voor de bijzondere ALV die om 16 uur begint. En we hebben het eerste live-optreden van Pam McBeth op deze Onderlinge. Zoals onze Jop zou zeggen: carpe diem! 

« Terug

» Nieuws archief