Nieuws

Het zonnetje breekt door!

Vanmiddag om half 5 hielden wij als wedstrijdleiding nog even ons hart vast. De voorspelling was een heerlijk avondzonnetje, maar een half uur voordat de eerste officiële ronde van de dag de baan op mocht gaan kwam de regen nog even uit de hemel storten. Gelukkig kon de ronde van 5 uur daarna al wel lekker in het zonnetje hun partijen afwerken. Baan 1 kende een mooi affiche in de Herendubbel superpoule. Bas Louwers en Berend Jansen wisten deze spectaculaire dubbel met 6-4 6-4 van Walther Jacobs en Joep de Monnink  te winnen.

Wat later op de avond, terwijl het terras al aardig vol begon te raken, kreeg het publiek opnieuw een kraker van een pot voorgeschoteld. De dubbel tussen Martijn van Dooren en Michiel Greidanus tegen Niels Elzenga en Roeland van Dijk ontaarde in een ware thriller. Na de eerste setwinst wisten Martijn en Michiel de tweede set ook naar zich toe te trekken door de tiebreak met maar liefst 12-10 te winnen!

Als afsluiter van de avond werd er een mooie mix op baan 1 gespeeld. Lisa en Jop wisten deze wedstrijd vol met enerverende rallies met 7-6 6-4 te winnen van I'M Tennis trainster Beau en Imre. 

Wij kijken erg uit naar de mooie partijen die gespeeld gaan worden de rest van de week. Hopelijk blijft het weer goed. Mocht dit niet het geval blijken dan blijven wij ons vasthouden aan de wijze woorden van commissielid Jop: Carpe Diem.   

« Terug

» Nieuws archief