Nieuws

Na regen komt regen maar daarna komt zonneschijn!

Wat waren het een stressvolle dagen, regen regen regen en nog eens regen. Maar wat hebben we mede dankzij jullie nog vele wedstrijden kunnen spelen en de overige wedstrijden kunnen herplannen.

Maar vandaag, poah... Wat een geweldig weer. 

De dag begon met 3 wedstrijden om 15.00, waarbij onder andere youngsters Jelmer en Robin zegevierden tegen voormalig veurzitter Dick en compagnon Helene.

Vervolgens was het om 17.00 weer spektakel. Heren 2 spelers Bas en Fons mochten het opnemen tegen toekomstig Heren 1 spelers Mac en Ties. Na vele mooie slagenwisselingen en een spannende eerste set trokken de Old Guns aan het langste eind.

Tijdens de ronde van 18.30 werden vele buikjes gevuld door de heerlijke maaltijden van Maarten Buis. Tijdens deze happen werden de toeschouwers vermaakt door vader en zoon Jacobs, die na een mooie 2 sets echter het onderspit dolven tegen Mark en Hans. 

20.00 bleek het commissieuurtje te zijn. Op baan 1 traden Lisa en Jop aan, terwijl op de buurbaan Martijn en Mayke hun geluk mochten beproeven tegen titelfavorieten Jasper en Marente. Na 45 minuten bleken Jasper en Marente toch een maatje te sterk, maar konden Lisa en Jop de commissie-eer hoog houden door van Laura en Frank te winnen.

Ook de laatste ronde bood weer spektakel want vrienden-voor-het-leven Stijn en Storm mochten weer aantreden. Deze keer wisten ze Heren 35+ spelers Marco en Giovanni aan hun zegekar te binden. Waar stopt hun opmars?

 

Komend weekend staan de kwart-,halve- en finales op de planning, het belooft weer spektakel te worden waarbij er hopelijk vele zonnestralen op Sportpark de Krogt mogen vallen, dus tot morgen!! En namens Kees R. en de commissie "Carpe Diem".

« Terug

» Nieuws archief