Nieuws

Stap over naar Zorg en Zekerheid

Als je nu overstapt naar Zorg en Zekerheid krijg je 7% korting op de meeste aanvullende zorgverzekeringen. En je krijgt ook nog eens korting op je contributie!

Samen sta je sterker! Daarom heeft OLTC een sponsorovereenkomst gesloten met de regionale zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid. Ze hebben als doel om onze regio de gezondste regio van Nederland te maken. Bijvoorbeeld door te helpen bij het rookvrij maken van sportclubs of bij het zorgen voor een gezonder aanbod in de sportkantine én door de club te helpen aan extra inkomsten. 

Voordeel voor voor jou en voor de club
Je krijgt dus 7% korting op de meeste zorgverzekeringen als je overstapt. Daarnaast krijgen verzekerden van 18 jaar en ouder bij de aanvullende verzekering ‘Gemak Regio’, € 25,- terug van de jaarlijkse OLTC-contributie. En verzekerden onder de 18 jaar krijgen bij de aanvullende verzekering ‘Gezzin’, € 50,- van hun jaarlijkse OLTC-contributie vergoed.

Niet alleen jij profiteert als je - via de club - een zorgverzekering bij Zorg en Zekerheid afsluit, ook OLTC profiteert daarvan. Naast een flinke startvergoeding, ontvangt de club € 50,- voor een nieuwe klant en € 10,- voor elke overstappende bestaande klant.

Extra leuk
Zorg en Zekerheid verloot een gratis jaarlidmaatschap onder de nieuwe klanten die zijn overgestapt via een van de, aan de actie deelnemende sportverenigingen in de regio. De winnaar wordt in maart 2024 bekendgemaakt.

Sluit via OLTC je verzekering af bij Zorg en Zekerheid!
Ga naar de website van Zorg en Zekerheid, bereken je premie en sluit direct je zorgverzekering voor 2024 af. Zorg en Zekerheid zegt je oude verzekering op, daar hoef jij dus niets voor te doen.
Via deze pagina kun je ook je bestaande verzekering bij Zorg en Zekerheid naar de collectiviteit van de club overzetten.

« Terug

» Nieuws archief