Nieuws

Seizoensopening op zondag 24 maart

Alles wat je wilt weten over de opening van het nieuwe tennisseizoen, lees je hier!

Alle banen van ons park zijn in de winter onder handen genomen en vernieuwd met gravel; dat is nu aan het inklinken. We hopen dat het niet meer gaat vriezen, zodat de banen op tijd gewalst kunnen worden. Het streven is om half maart de banen en het clubhuis te kunnen openen. Houd daarvoor de website in de gaten!
 
Om het park weer piekfijn in orde te maken, nodigen we alle leden uit voor de gezellige jaarlijkse klusdag op zondag 10 maart, van 10.00-15.00 uur. We zorgen er dan met z’n allen voor dat het park (het terras, het clubhuis, de bankjes, et cetera) er weer fris en fruitig bijstaan. Je kunt je aanmelden (handig voor het aantal koeken) via info@oltc.nl. Maar ook als je je niet hebt aangemeld ben je van harte welkom! 

Ook nodigen we jullie graag uit voor de seizoensopeningsborrel, op zondag 24 maart om 16.30 uur!
Aansluitend zal er door Maarten een heerlijke Indische hap worden klaargemaakt (+ vegetarische optie) voor €12,50 p.p. Reserveren voor het eten kan tot 21 maart 12.00 uur via deze link. Gelieve één reservering te maken per competitieteam. Mocht je geen competitie spelen en wel willen aansluiten kan je natuurlijk wel een individuele reservering plaatsen. 

We hopen jullie in grote getalen te zien op zondag 24 maart! 

« Terug

» Nieuws archief