Nieuws

Zondag 7 april begint de competitie en Dames 1 begint als eerste thuis!

Aankomende week zal door heel het land de KNLTB-voorjaarscompetitie weer van start gaan. Om alvast in de sfeer te komen stellen we jullie graag voor aan de twee topteams die het spits mogen afbijten op zondag 7 april: Heren 2 en Dames 1!  

Voor het 3de jaar op rij gaat onze trots bij de dames weer Hoofdklasse spelen. De dames hebben in de winter weer hard getraind om in deze zware klasse een goed figuur te slaan.

Het team is een klein beetje anders dan in voorgaande jaren, Annemiek heeft vrolijk plaatsgemaakt voor Lizzy en Lisa heeft eindelijk de overstap van tophockey naar toptennis gemaakt. De rest van het team is hetzelfde gebleven: Juul, Krissie, Beau, Lau en Inky zijn al een aantal jaren de vaste waardes van ons vlaggenschip.

Het team kenmerkt zich door een hoge mate van vriendschap en voor elkaar door het vuur willen gaan. Zowel in de singles als in de dubbels kunnen onze dames goed uit de voeten. Het niveau is hoog en verdient veel publiek. Dus kom vooral kijken en juichen als het team thuis speelt op de onderstaande data:

  • 07/04
  • 21/04
  • 26/05
  • 02/06

« Terug

» Nieuws archief