Nieuws

Zondag 7 april begint de competitie en Heren 2 begint als eerste thuis!

Aankomende week zal door heel het land de KNLTB-voorjaarscompetitie weer van start gaan. Om alvast in de sfeer te komen stellen we jullie graag voor aan de twee topteams die het spits mogen afbijten op zondag 7 april: Heren 2 en Dames 1!  

Heren 2

Gaat dit seizoen wederom 1ste klasse spelen op de zondag. Dat betekent sterke tegenstanders, niveau 2 & 3 moeten we dan aan denken. Wat kan ons eigen team daar tegenover stellen, nou eigenlijk wel heel wat!

Stijn is de kopman van het team, een flinke 2 op zijn pasje met een mega forehand & service. En na zijn avontuur in Thailand misschien nog leniger geworden.

Bas blijft maar sterker en sterker worden en zal dit seizoen ook weer schitteren. Zowel in de single als in de dubbel super gevaarlijk. Snelheid en gedrevenheid zijn Bas zijn wapens.

Michiel komt van Heren 1 en zal al zijn ervaring en backhands langs de lijn in dienst van Heren 2 stellen. Tevens een meerwaarde voor het versterken vd inwendige mens en voor de jeugdige vrolijkheid van het team.

Diederik alias Medvedev heeft jaren Mix 1 gespeeld maar wilde nu echt een keer de speciale sfeer van Heren Deux proeven. Een kleine knieblessure zal hem hopelijk niet teveel hinderen.

Tinus & Joppie zijn beide de backbone van het team. Zonder deze twee mannen vaart het team niet wel. Een hoop ervaring, drive en liefde voor het team straalt van deze twee mannen af. Giants vd club. 

Loek de coach, motivator en waterdrager vh team. Dankzij hem zijn er vorige seizoen onafwendbare nederlagen omgezet in glorieuze overwinningen.

Speeldata Heren 2 bij OLTC:

  • 7-4
  • 21-4
  • 26-5
  • 02-6

« Terug

» Nieuws archief